Wesseler-Nering 60-4 | 7544 JC Enschede | info@fgcw.nl Contact

 

Intercollegiaal

Alle fysiotherapeuten in de Fysiotherapie Gezondheidscentrum Wesselerbrink werken via intercollegiaal overleg samen met collega's uit andere fysiotherapie praktijken in Enschede en omgeving. Het doel van dit overleg is om de patiƫntenzorg in kwalitatieve zin te optimaliseren.

Ook nemen de gespecialiseerde fysiotherapeuten per specialisatie deel aan intercollegiaal overleg. Een goed voorbeeld hiervan is de Manueel Therapeut. De Manueel Therapeuten in Enschede hebben naast een eigen overleg ook een eigen website ontwikkeld. Het adres van deze website is: www.manueletherapieenschede.nl 

In Enschede is tachtig procent van de Manueel Therapeuten vertegenwoordigd in dit intercollegiaal overleg manueel Therapeuten.

Ook alle andere specialisaties hebben zo hun eigen overleg. De bekkenfysiotherapeute heeft een overleg met de andere bekkenfysiotherapeuten  in Enschede en met de bekkengroep Deventer-Apeldoorn-Enschede. De Echografisten zijn aangesloten bij het Echonetwerk Twente.

De Hart/vaat/long fysiotherapeuten overleggen met de collega hart/vaat/long fysiotherapeuten, het Medisch Spectrum Twente en nemen deel aan COPD netwerken.

Meer informatie over samenwerkingsverbanden vindt u onder de links van de genoemde specialisaties.